Familiespejd

Stifinderne.Net

Amager Division, Det Danske Spejderkorps

Fakta:Alder

3-6 årige


Mødes

Hver anden søndag (lige uger) fra kl. 10 til 12


Sted

ed hytten medmindre andet fremgår af programmet

Ledere

Rikki og Henriette


Familiespejd er spejder for familier med små børn. Vi vil være ude uanset vejr og årstid, for det meste omkring gruppens hytte. Vi tænder bål, ser på krible krable dyr i skoven, laver suppe af brændenælder, leger og hvad vi nu ellers kan finde på med rod i spejderidéen.


Vi skaber rammerne for at forældre sammen med deres børn kan lave aktiviteter og forældrene spiller en aktiv rolle i gennemførelsen af aktiviteterne. Aktiviteterne baseres på at familierne er samlet, dvs. at ældre og yngre søskende også kan deltager, men aktiviteterne er målrettet de 3-6 årige spejdere (mikrober).


Der er gode muligheder for nye venskaber, både børn og voksne imellem. Mød andre børnefamilier der også har lyst til at være i naturen med deres børn. Spejdervenskaber mellem børn varer ofte ved i rigtigt mange år.


Vores program ser sådan ud:


Programskitse
1. Flaget hejses & sang

2. Vi tænder bål

3. Aktiviteter og leg

4. Bålmad/drikke

5. Fælles oprydning og afslutning


Har du/I lyst til en prøvetime hos familiespejd, så ring eller skriv gerne til os først - tlf.nr. og mail findes i vores blad og online i Huset.


De seneste nyheder, program for indeværende måned etc. findes i bladet “Stifinderen”, som uddeles til alle medlemmer, findes her på hjemmesiden, ligger i Huset samt findes på Tårnby Bibliotek.